Reguliuojamo aukščio tiesus stalas
Thumb
Thumb
Rekomenduok draugui
Draugo el. pašto adresas:
Tavo vardas:

Reguliuojamo aukščio tiesus stalas

Kaina: 298.00
Žinote, kur pigiau? Praneškite

Dvejų segmentų stačiakampės kolonos.

Aukštis (be stalviršio (+18-25 mm)): 693 - 1173 mm.

2 varikliai. Apkrova: iki 100 kg.

Kliūties atpažinimo funkcija.

Programuojama sėdėjimo ir stovėjimo padėtis.

Švelnaus stabdymo funkcija, naudojant programuojamas padėtis.

Garantija: 5 metai

Kiekis:      
 

Kolonų tipas: Dvejų segmentų stačiakampės kolonos, stambiausia apačioje.

Variklio tipas: Du varikliai.

Reguliuojamas aukštis (be stalviršio): 693 - 1173 mm.

Rekomenduojamas stalviršio ilgis: nuo 1000 iki 1600 mm.

Rekomenduojamas stalviršio gylis: 700 iki 800 mm.

Apkrova: iki 100 kg.

Kliūties atpažinimo funkcija: yra.

Programuojama sėdėjimo ir stovėjimo padėtis. Švelnaus stabdymo funkcija, naudojant programuojamas padėtis.

Palaikoma sandėlyje spalva: sidabrinė/pilka (RAL 9006) / balta (RAL 9016) / juoda (RAL 9005).

Dvejų segmentų stačiakampės kolonosDu varikliai.Aukštis (be stalviršio): 693 - 1173 mm.Apkrova: iki 100 kg.Kliūties atpažinimo funkcija.
Programuojama sėdėjimo ir stovėjimo padėtis.
Garantija: 5 metai.  mechaninėms dalims

Visų sistemų pėdos yra 660 mm ilgio su reguliuojamomis pėdutėmis.

Visų sistemų rėmas stalviršiui tvirtinti yra reguliuojamo ilgio.

Visos sistemos supakuotos vienoje dėžėje, joje rasite: reguliuojamą rėmą, dvi kolonas, dvi pėdas, maitinimo kabelį, elektronikos bloką, valdymo pultą, tvirtinimo detales.

Plačiau apie savybes:

Švedų patentuota Glide technologija apsaugo nuo įbrėžimų atsiradimo ant kolonų net po 10000 ciklų aukštyn žemyn. Kolonos veikia sklandžiai ir be cheminės alyvos ar tepimo priemonių.

Lanksti sistema. Tą patį stovą galima pritaikyti skirtingų išmatavimų stalviršiui.

Įsigykite šį aukštos kokybės, elektra valdomo aukščio stalą ir sukurkite ergonomišką bei sveikesnę darbo vietą. Stalo aukštį reguliuosite vieno mygtuko paspaudimu, o darbo padėtį galėsite keisti tarp sėdimos ir stovimos. Tokiu būdu lengvai keisite darbo poziciją ir pagerinsite kraujo apytaką. Rėme sumontuoti 2 galingi, elektriniai varikliai, kurie stalo aukštį keičia tyliai ir tolygiai. Keisdami stalo aukštį, jį lengvai pritaikysite savo ūgiui bei biuro kėdei. Kampinis stalas suteiks didelį darbo plotą, o pastatytas patalpos kampe - užims labai nedaug vietos. Išlenktas stalviršis leis Jums sėdėti arčiau darbo paviršiaus. Tai sukurs labiau ergonmišką darbo padėtį bei užtikrins tinkamą atramą rankoms. Stalvišis yra dvipusis, sumontuokite jį ant rėmo Jums reikiamu būdu. Jis yra dengtas švelnų, įbrėžimams atsparų ir lengvai valomą paviršių sutekiančiu laminatu. Laidų angos leis paslėpti kompiuterio, telefono ir kitus kabelius - tai išvengsite laidų raizgalynės. T formos rėmas pagamintas iš milteliniu būdu, pilkai arba baltai dažyto plieno. Miltelinis dažymas sukuria kietą ir tvirtą paviršių. Rėmo konstrukcijoje nėra skersinio, todėl po stalu ypač daug vietos kojoms. Reguliuojamo aukščio kojų dėka - stalas stabiliai stovės ir ant nelygių grindų. Tolygiai paskirsčius svorį, maksimali apkrova siekia 100 kg.

Jei iškilo klausimų, ar norėtumete gauti nemokamą prefesionalę konsultaciją, rašykite mums, stengsime padėti jums išsirinkti.

Užduoti klausimą

Vardas*:
El. paštas*:
Klausimas*:

Įrašykite nuorodą į prekę (angl. link), kurioje lietuviškoje el. parduotuvėje ši prekė parduodama pigiau, taip pat galite palikti komentarą bei savo el. pašto adresą. Mūsų komanda pasistengs dėl dar geresnio pasiūlymo! Mes siekiame užtikrinti taupų ir paprastą Jūsų apsipirkimą internetinėje parduotuvėje.
Nuoroda:
Jūsų el.paštas:
Jūsų komentaras:
DnB Nord Swedbank Citadele Danske bankas SEB bankas Nordea Šiaulių bankas Medicinos bankas
LKU maxima money narvesen Paysera pastas perlo_paslaugos
Sklandžiam svetainės veikimui, jūsų naršymo patirties gerinimui bei rinkodarai naudojame slapukus. Naršydami toliau sutinkate su slapukų įrašymu. Daugiau apie slapukus ir kaip jų atsisakyti - STALAI KĖDĖS privatumo politikoje.